Medewerkers

Kinderfysiotherapie praktijk


Van links naar rechts, boven: Bram, Aukje, Rick, Maartje; beneden: Krista, Mineke, Sanne

Maartje Wormgoor – Kinderfysiotherapeut

Maartje wist al snel na het afronden van de studie Fysiotherapie dat zij zich wilde specialiseren tot Kinderfysiotherapeut. De flexibiliteit en kracht van kinderen spraken Maartje zo aan de dat zij zich puur wilde richten op deze groep. Tijdens en na haar studie heeft Maartje gewerkt in particuliere praktijken en ziekenhuizen, waaronder het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Maartje heeft in november 2004 de praktijk voor kinderfysiotherapie in Zaltbommel opgericht. Ze is begonnen met een praktijk aan huis en na een tussenstop op de Kerkstraat is de praktijk nu gevestigd in een sfeervol pand aan de Lange Steigerstraat en sinds september 2013 een tweede locatie in het gezondheidscentrum Het Witte Huis in Kerkdriel.

Maartje werkt op maandag in Kerkdriel en op dinsdag en donderdag in Zaltbommel.

Krista van Soldt – Kinderfysiotherapeut

Krista heeft haar opleiding Kinderfysiotherapie in Breda afgerond in 2010. Krista is sinds oktober 2010 verbonden aan de praktijk. Hiernaast werkt ze ook een aantal dagen als kinderfysiotherapeut in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Krista is zeer actueel geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen in het vak. Veel kinderen die in de praktijk komen kennen Krista al uit het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Ze werkt op woensdag in Zaltbommel.

Mineke van Eeuwijk-Nijman – Kinderfysiotherapeut

Mineke heeft haar opleiding Kinderfysiotherapie aan de Transfergroep in Rotterdam in 2013 afgerond. Tijdens haar specialisatie tot kinderfysiotherapeut is ze in september 2010 bij ons in dienst gekomen. Mineke behandelt graag kinderen in een 1-op-1 situatie en geeft met veel enthousiasme de groepslessen. Sinds december 2018 is Mineke tevens gespecialiseerd om kinderen met hulpvragen op het gebied van zintuiglijke prikkelverwerking te helpen. Hierbij is veel aandacht in coaching van ouders en/of leerkrachten.

Mineke werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag in Kerkdriel.

Aukje Ellenbroek – Ergotherapeut

Aukje heeft haar opleiding ergotherapie afgerond in 1999. Zij heeft eerst in de volwassenrevalidatie gewerkt en daarna bewust de overstap gemaakt naar de kinderrevalidatie omdat zij het werken met kinderen het allerleukste vind. Sinds september 2013 werkt Aukje in onze praktijk en daarnaast werkt zij nog 3 dagen bij Tolbrug revalidatiecentrum. Zij vind het prettig om multidisciplinair te werken. Daarnaast blijft zij zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Aukje heeft o.a. veel ervaring met kinderen met DCD, schrijfproblematiek en is gewend om in samen te werken met leerkrachten.

Aukje werkt op woensdagochtend in Zaltbommel en op woensdagmiddag in Kerkdriel. Zij is bereikbaar via dezelfde praktijkgegevens als de kinderfysiotherapeuten.

Sanne van Gessel – van Kessel – Kinderfysiotherapeut

Sanne heeft haar opleiding Kinderfysiotherapie in Breda afgerond in 2013. Sinds december 2014 werkt Sanne in onze praktijk. Hiervoor heeft Sanne in een particuliere praktijk gewerkt waar zij de kinderfysiotherapie heeft opgezet. Sanne is in onze praktijk op de juiste plek om haar specialisatie in het werken met baby’s en kinderen voort te zetten. Samen met Mineke geeft zij de groepslessen

Sanne werkt op maandagmiddag; dinsdag, woensdag en vrijdag op onze locatie in Zaltbommel.

Rick van de Ven – Kinderfysiotherapeut i.o.

Rick heeft zijn opleiding fysiotherapie in 2015 afgerond. Sinds 2016 is hij bezig met de opleiding tot kinderfysiotherapeut in Breda en heeft deze naar verwachting in 2020 afgerond. Rick  werkt sinds 2015 in de kinderrevalidatie van Tolbrug, locatie Atlent, en is daarnaast sinds 2018 ook verbonden aan de praktijk. Tijdens de opleiding merkte Rick dat zijn passie ligt in het werken met kinderen, met als doel het samen met een kind en zijn/haar omgeving toewerken naar een betere kwaliteit van leven en zo goed mogelijk kunnen participeren in de maatschappij.

Rick werkt op vrijdag op de locatie in Zaltbommel.

Bram Záborszky – Haptotherapeut

Zie voor informatie over Bram’s praktijk de volgende link.

Uw kind is altijd verzekerd!
Klik hier voor meer informatie.