Medewerkers

Kinderfysiotherapie praktijk

Maartje Wormgoor – Kinderfysiotherapeut

Maartje wist al snel na het afronden van de studie Fysiotherapie dat zij zich wilde specialiseren tot Kinderfysiotherapeut. De flexibiliteit en kracht van kinderen spraken Maartje zo aan de dat zij zich puur wilde richten op deze groep. Tijdens en na haar studie heeft Maartje gewerkt in particuliere praktijken en ziekenhuizen. Maartje heeft in november 2004 de praktijk voor kinderfysiotherapie in Zaltbommel opgericht. Ze is begonnen met een praktijk aan huis en na een tussenstop op de Kerkstraat is de praktijk nu gevestigd in een sfeervol pand aan de Lange Steigerstraat en sinds september 2013 een tweede locatie in het gezondheidscentrum Het Witte Huis in Kerkdriel.
Maartje is sinds juni 2021 tevens gespecialiseerd in het behandelen van hulpvragen bij kinderen met Aanhoudende Lichamelijke Klachten.


Maartje werkt op maandag en donderdagmiddag in Zaltbommel en op dinsdag en donderdagochtend in Kerkdriel. BIG: 39046138704.

Mineke van Eeuwijk-Nijman – Kinderfysiotherapeut

Mineke heeft haar opleiding Kinderfysiotherapie aan de Transfergroep in Rotterdam in 2013 afgerond. Tijdens haar specialisatie tot kinderfysiotherapeut is ze in september 2010 bij ons in dienst gekomen. Mineke behandelt graag kinderen in een 1-op-1 situatie. Sinds december 2018 is Mineke tevens gespecialiseerd om kinderen met hulpvragen op het gebied van zintuiglijke prikkelverwerking te helpen. Hierbij is veel aandacht in coaching van ouders en/of leerkrachten.

Mineke werkt op maandag, woensdag en donderdagmiddag in Kerkdriel en donderdagochtend in Zaltbommel. BIG: 19908457904.

Sanne van Gessel – van Kessel – Kinderfysiotherapeut

Sanne heeft haar opleiding Kinderfysiotherapie in Breda afgerond in 2013. Sinds december 2014 werkt Sanne in onze praktijk. Hiervoor heeft Sanne in een particuliere praktijk gewerkt waar zij de kinderfysiotherapie heeft opgezet. Sanne is in onze praktijk op de juiste plek om haar specialisatie in het werken met baby’s en kinderen voort te zetten. Samen met Anouk geeft zij de groepslessen.

Sanne werkt op dinsdag, woensdag en donderdag op onze locatie in Zaltbommel. BIG: 29910702204.

Anouk Droog-van Roessel – Kinderfysiotherapeut

Anouk is in 2020 afgestudeerd aan de Avans+ in Breda voor de opleiding Kinderfysiotherapie.
Hiervoor heeft zij al meerdere stages en werkplekken gehad waar haar liefde voor het werken met kinderen en het oudercontact is gegroeid.
De verschillen tussen kinderen en de hulpvragen is wat dit vak juist zo afwisselend maakt volgens Anouk.
Van een behandeling iets leuks proberen te maken is wat in haar straatje ligt.
Haar kennis en enthousiasme zet ze 1 op 1 maar ook tijdens de gymgroep in, welke ze samen met Sanne op dinsdag geeft.

Anouk werkt op dinsdag en woensdagochtend in Zaltbommel, en woensdagmiddag en vrijdag in Kerkdriel BIG: 69921158804.

Kikki Swanenberg – Kinderergotherapeut

Kikki heeft de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in juni 2021 afgerond. Daar heeft ze ook een specialisatie in Sensorische Integratie (SI) gehaald. Ze vindt het belangrijk om nauw samen te werken met de omgeving van het kind, om zo alles uit de behandeling te kunnen halen. Door haar laatste stage binnen een praktijk voor kinderergotherapie, is haar interesse in het behandelen van kinderen alleen maar toegenomen. De keuze om als kinderergotherapeut aan de slag te gaan was daarom makkelijk gemaakt. Kikki krijgt er heel veel energie van om de behandelingen op een speelse manier aan te bieden. Bovendien voelt het kind zich hierdoor sneller op zijn/haar gemak en haalt plezier uit de behandeling. Heel belangrijk! Daarnaast vindt ze het heel belangrijk om samen te werken en te communiceren met de ouders van het kind om zo samen te monitoren hoe het gaat.

Kikki werkt op vrijdag in Zaltbommel. BIG: 29106274190.


Julie Falkenburg – Kinderfysiotherapeut in opleiding

Julie heeft de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in juli 2021 afgerond. Voor haar afstudeerstage heeft ze een jaar lang op de kinderrevalidatie van Tolbrug, locatie Atlent, meegelopen. In de eerste week van haar afstudeerstage wist ze dat ze niet alleen met volwassenen maar ook met kinderen wilde werken. Daarom is ze in september 2021 gestart met de masteropleiding kinderfysiotherapie bij Avans+ in Breda. Ze verwacht in 2024 af te studeren.

Julie werkt en loopt stage op woensdag in Zaltbommel. BIG: 69929883904

Bram Záborszky – Haptotherapeut

Zie voor informatie over Bram’s praktijk de volgende link.

Uw kind is altijd verzekerd!
Klik hier voor meer informatie.