Medewerkers

Kinderfysiotherapie praktijk

Maartje Wormgoor – Kinderfysiotherapeut

Maartje wist al snel na het afronden van de studie Fysiotherapie dat zij zich wilde specialiseren tot Kinderfysiotherapeut. De flexibiliteit en kracht van kinderen spraken Maartje zo aan de dat zij zich puur wilde richten op deze groep. Maartje is sinds juni 2021 tevens gespecialiseerd in het behandelen van hulpvragen bij kinderen met Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten, Tijdens en na haar studie heeft Maartje gewerkt in particuliere praktijken en ziekenhuizen. Maartje heeft in november 2004 de praktijk voor kinderfysiotherapie in Zaltbommel opgericht. Ze is begonnen met een praktijk aan huis en na een tussenstop op de Kerkstraat is de praktijk nu gevestigd in een sfeervol pand aan de Lange Steigerstraat en sinds september 2013 een tweede locatie in het gezondheidscentrum Het Witte Huis in Kerkdriel.


Maartje werkt op maandag in Zaltbommel en op dinsdag en vrijdag in Kerkdriel. BIG: 39046138704.

Maartje

Mineke van Eeuwijk-Nijman – Kinderfysiotherapeut

Mineke heeft haar opleiding Kinderfysiotherapie aan de Transfergroep in Rotterdam in 2013 afgerond. Tijdens haar specialisatie tot kinderfysiotherapeut is ze in september 2010 bij ons in dienst gekomen. Mineke behandelt graag kinderen in een 1-op-1 situatie. Sinds december 2018 is Mineke tevens gespecialiseerd om kinderen met hulpvragen op het gebied van zintuiglijke prikkelverwerking te helpen. Hierbij is veel aandacht in coaching van ouders en/of leerkrachten.

Mineke werkt op maandag, woensdag en donderdag in Kerkdriel. BIG: 19908457904.

Mineke

Sanne van Gessel – van Kessel – Kinderfysiotherapeut

Sanne heeft haar opleiding Kinderfysiotherapie in Breda afgerond in 2013. Sinds december 2014 werkt Sanne in onze praktijk. Hiervoor heeft Sanne in een particuliere praktijk gewerkt waar zij de kinderfysiotherapie heeft opgezet. Sanne is in onze praktijk op de juiste plek om haar specialisatie in het werken met baby’s en kinderen voort te zetten. Samen met Anouk geeft zij de groepslessen.

Sanne werkt op dinsdag, woensdag en donderdag op onze locatie in Zaltbommel. BIG: 29910702204.

Sanne

Anouk Droog-van Roessel – Kinderfysiotherapeut

Anouk is in 2020 afgestudeerd aan de Avans+ in Breda voor de opleiding Kinderfysiotherapie.
Hiervoor heeft zij al meerdere stages en werkplekken gehad waar haar liefde voor het werken met kinderen en het oudercontact is gegroeid.
De verschillen tussen kinderen en de hulpvragen is wat dit vak juist zo afwisselend maakt volgens Anouk.
Van een behandeling iets leuks proberen te maken is wat in haar straatje ligt.
Haar kennis en enthousiasme zet ze 1 op 1 maar ook tijdens de gymgroep in, welke ze samen met Sanne op dinsdag geeft.

Anouk geniet op het moment van haar zwangerschapsverlof. BIG: 69921158804.

Kikki Swanenberg – Kinderergotherapeut

Kikki heeft de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in juni 2021 afgerond. Ze vindt het belangrijk om nauw samen te werken met de omgeving van het kind, om zo alles uit de behandeling te kunnen halen. Door haar laatste stage binnen een praktijk voor kinderergotherapie, is haar interesse in het behandelen van kinderen alleen maar toegenomen. De keuze om als kinderergotherapeut aan de slag te gaan was daarom makkelijk gemaakt. Kikki krijgt er heel veel energie van om de behandelingen op een speelse manier aan te bieden. Bovendien voelt het kind zich hierdoor sneller op zijn/haar gemak en haalt plezier uit de behandeling. Heel belangrijk! Daarnaast vindt ze het heel belangrijk om samen te werken en te communiceren met de ouders van het kind om zo samen te monitoren hoe het gaat.

Kikki werkt op vrijdag in Zaltbommel. BIG: 29106274190.


Chantal Nusselein – Schreven – Kinderfysiotherapeut 

Vanaf 2011 is Chantal Kinderfysiotherapeut en werkt ze vol enthousiasme met kinderen en hun ouders. Elk kind heeft zijn eigen uitdaging die ze graag op speelse wijze aanpakt en waarin ze probeert aan te sluiten op de belevingswereld van het kind. Hierbij zijn ouders, maar ook andere betrokken, ontzettend belangrijk en neemt ze deze graag mee in het behandelproces.
Kinderen van 0-18 jaar met fijn en grof motorische problemen kunnen bij Chantal terecht, de afwisseling maakt dit voor haar zo’n mooi vak. Door alle puzzelstukjes in elkaar te laten vallen helpen we met elkaar een kind weer verder op weg.
Chantal heeft zich gespecialiseerd in het jonge kind (0-2 jaar) door verschillende cursussen en de opleiding tot ToP therapeut te volgen. Daarnaast begeleidt ze onder anderen kinderen met poep- en plasproblemen. Dit vindt ze heel waardevol omdat deze problemen een grote impact op het hele gezin hebben.

Chantal werkt op maandag en vrijdag in Zaltbommel BIG: 89066962904

Wilma van den Hurk – Kinderfysiotherapeut

Wilma is kinderfysiotherapeut sinds 1996. Zij heeft tot zes jaar geleden als kinderfysiotherapeut gewerkt in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf 2017 werkt zij als waarneemster voor collega’s met zwangerschapsverlof, en nu al voor de vijfde keer in onze praktijk.

Haar specialiteit is de behandeling van zuigelingen en de zintuigelijke prikkelverwerking.

Wilma werkt op dinsdag in Zaltbommel. BIG: 99033971104


Julie Falkenburg – Kinderfysiotherapeut in opleiding

Julie heeft de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in juli 2021 afgerond. Voor haar afstudeerstage heeft ze een jaar lang op de kinderrevalidatie van Tolbrug, locatie Atlent, meegelopen. In de eerste week van haar afstudeerstage wist ze dat ze niet alleen met volwassenen maar ook met kinderen wilde werken. Daarom is ze in september 2021 gestart met de masteropleiding kinderfysiotherapie bij Avans+ in Breda.

Julie werkt en loopt stage op woensdag in Zaltbommel. BIG: 69929883904

Bram Záborszky – Haptotherapeut

Zie voor informatie over Bram’s praktijk de volgende link.

Uw kind is altijd verzekerd!
Klik hier voor meer informatie.