Medewerkers

Kinderfysiotherapie praktijk

Maartje Wormgoor – Kinderfysiotherapeut

Maartje wist al snel na het afronden van de studie Fysiotherapie dat zij zich wilde specialiseren tot Kinderfysiotherapeut. De flexibiliteit en kracht van kinderen spraken Maartje zo aan de dat zij zich puur wilde richten op deze groep. Tijdens en na haar studie heeft Maartje gewerkt in particuliere praktijken en ziekenhuizen, waaronder het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Maartje heeft in november 2004 de praktijk voor kinderfysiotherapie in Zaltbommel opgericht. Ze is begonnen met een praktijk aan huis en na een tussenstop op de Kerkstraat is de praktijk nu gevestigd in een sfeervol pand aan de Lange Steigerstraat en sinds september 2013 een tweede locatie in het gezondheidscentrum Het Witte Huis in Kerkdriel.

Maartje werkt op maandag in Kerkdriel en op dinsdag en donderdag in Zaltbommel. BIG: 39046138704.

Maartje

Mineke van Eeuwijk-Nijman – Kinderfysiotherapeut

Mineke heeft haar opleiding Kinderfysiotherapie aan de Transfergroep in Rotterdam in 2013 afgerond. Tijdens haar specialisatie tot kinderfysiotherapeut is ze in september 2010 bij ons in dienst gekomen. Mineke behandelt graag kinderen in een 1-op-1 situatie en geeft met veel enthousiasme de groepslessen. Sinds december 2018 is Mineke tevens gespecialiseerd om kinderen met hulpvragen op het gebied van zintuiglijke prikkelverwerking te helpen. Hierbij is veel aandacht in coaching van ouders en/of leerkrachten.

Mineke werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag in Kerkdriel. BIG: 19908457904.

Mineke

Sanne van Gessel – van Kessel – Kinderfysiotherapeut

Sanne heeft haar opleiding Kinderfysiotherapie in Breda afgerond in 2013. Sinds december 2014 werkt Sanne in onze praktijk. Hiervoor heeft Sanne in een particuliere praktijk gewerkt waar zij de kinderfysiotherapie heeft opgezet. Sanne is in onze praktijk op de juiste plek om haar specialisatie in het werken met baby’s en kinderen voort te zetten. Samen met Mineke geeft zij de groepslessen.

Sanne werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag op onze locatie in Zaltbommel. BIG: 29910702204.

Sanne

Rick van de Ven – Kinderfysiotherapeut

Rick heeft de masteropleiding kinderfysiotherapie in 2020 afgerond. Sinds 2015 werkt Rick bij de kinderrevalidatie van Tolbrug, locatie Atlent, en is daarnaast sinds 2018 ook verbonden aan de praktijk. Tijdens de opleiding merkte Rick dat zijn passie ligt in het werken met kinderen. Het spelenderwijs stimuleren van bewegen heeft volgens Rick niet alleen een positief effect op ondere andere spierkracht, conditie en motorische vaardigheden, maar zorgt er ook voor dat kinderen zichzelf echt (weer) kind kunnen voelen. Dit maakt voor Rick het vak kinderfysiotherapie het mooiste dat er is.

Rick werkt op vrijdag op de locatie in Zaltbommel. BIG: 29919910704.

Rick

Bram Záborszky – Haptotherapeut

Zie voor informatie over Bram’s praktijk de volgende link.

Uw kind is altijd verzekerd!
Klik hier voor meer informatie.